4. oktoober – LEIVASEMINAR
Leivaseminar toimub Eesti koolide, lasteaedade ja söögikohtade toitlustusjuhtidele, kus esinevad leivatootjad, teadlased ja eksperdid.

Leivakonverents toimub Tallinna Teeninduskoolis aadressil Majaka 2.

Leivaseminari programm, teemad ja esinejad:

Kell 10-10.30 – kogunemine, registreerimine

Kell 10.30 – Leivaseminari avamine

Kell 10.40-11.30

Uno Kaldmäe, Eesti Leivaliidu president .”Leivatootmisest, Leivaliidust ja Koolileivast.”

Kell 11.30-12.30

Mai Maser, toitumisteadlane, arst. “Leiva kasulikkusest ja tervislikkusest”.

Kell 12.30-13.30 Lõuna

Kell 13.30-14.30 Ene Maadvere, EPM Kaubanduse ja põllumajandussaadusi töötleva tööstuse osakonna juhataja asetäitja. “Üldine toidukaubanduse turusituatsioon tänases Eestis”

14.30-15.30 Angeelika Udeküll, Laulasamaa SPA peakokk. “Leib kui toit ja tooraine, leiva kasutamise võimalused toidus”

Tagasi