Leivarullid

28. november 2011

Neljale

Tavaliste tikuvõileibade asemel võid oma külalisi üllatada rullikeeratud leivasuupistetega, mis on kui väikesed keerud. Kaunistamiseks sobivad peale kala ja krevettide ka lihatooted ja juust, kuidas sulle just parasjagu meeldib.

  • 4 viilu vormileiba
  • 100 g toorjuustu
  • 150 g krevette soolvees
  • 100 g õrnsoolalõhet või -forelli
  • kaunistuseks maitserohelist

Eemalda leivalt õhuke koorik. Rulli käärud tainarulliga kergelt üle, siis on neid parem vormida. Haki veidi krevette hästi peeneks ja sega toorjuustuga. Määri leivaviilud toorjuustuseguga ning keera tihedalt rulli. Lõika rullid kolmeks rattaks, kinnitades need vajaduse korral tikuga. Kaunista kala, krevettide ja maitserohelisega.