Soe muna-kiluleib

28. november 2011

Neljale

Seemneleivast valmistatud maitsev hommikueine paneb alguse tõhusale päevale. Koos kiluga küpsenud leib omandab meeldiva vürtsikuse. Leivast väljalõigatud ümmargused kettad hoia alles, neid saad hiljem röstida ja niisama süüa.

  • 4 Jassi seemneleiva viilu
  • 4 muna
  • 8 vürtsikilufileed
  • pipart
  • praadimiseks õli

Lõika väikese vormi või klaasi abil leivaviiludest välja ümmargused kettad. Kuumuta pannil õli ning aseta auguga leivaviilud pannile. Löö ettevaatlikult igasse auku muna, nii et see laiali ei valguks. Küpseta madalal kuumusel kaane all umbes üks minut, kuni muna hüübib. Aseta igale leivale kaks kilufileed ning jätka praadimist, kuni muna on soovitud küpsusega. Eriti maitsva toidu saad, kui jätad munakollase poolvedelaks. Serveerimisel jahvata peale veidi pipart.