TTÜ ja Leiburi koostöös valmivad uute kodumaiste maitselisanditega leivatooted

26. jaanuar 2012

12. jaanuaril 2012 sõlmisid Tallinna Tehnikaülikool ja
Leibur AS ulatusliku koostööleppe. Koostöövaldkonnad on seotud leivatoodete
täiustamisega kodumaiste maitselisanditega, toodete kiudainete parameetrite
määramisega ning õppetööd puudutavate küsimustega, samuti pakub Leibur
Tehnikaülikooli tudengitele praktikavõimalusi pagaritööstuses.

TTÜ poolt allkirjastas lepingu innovatsiooni ja
ettevõtluskeskuse direktor Tea Varrak ning Leibur AS-i poolt juhatuse esimees
Asso Lankots. TTÜ innovatsiooni ja ettevõtluskeskuse direktor Tea Varrak
rõhutab: “Meil on väga hea meel TTÜ ja Leiburi koostöö üle. Saame kaasa aidata
leivatoodangu täiustamisele ja uute kodumaiste maitselisanditega leivatoodete
väljaarendamisele.“

Leibur AS-i juhatuse esimehe Asso Lankotsi sõnul on
Tallinna Tehnikaülikool ettevõttele oluline partner teadus-ja
arendustegevuseks. „Ootame teoreetilist ja akadeemilist lähenemist meie
praktilises ja tõsises igapäevatöös esilekerkivate probleemide lahendamisel,“
lisas Lankots.