Reedel, 12. veebruaril 2021 said Vanemuise kontserdimajas Tartu KHK lõputunnistused kätte 124 värsket kutsespetsialisti. Sel korral seisis lõpetajate hulgas terve hulk Eesti esimesi: esimesed meisterjuuksurid, laojuhid, vanempagarid ja vanemkondiitrid. Need on 5. kutsetaseme spetsialistid, oma ala tippude tipud, kes on saanud koolist kaasa parima võimaliku ettevalmistuse maailma vallutamiseks.
Koolitus on suunatud toidutööstuses, pagar-kondiitriettevõtetes töötavatele isikutele, ettevõtjatest koduköögiteenuse pakkujatele, kes peavad looma uusi tooteretsepte, hoidma korras pagar-kondiitrialase dokumentatsiooni, retseptid, tehnoloogilised kaardid aga kellel puudub ettevalmistus kalkulatsiooni koostamisest või need on minimaalsed, eriti mis puudutab vastavaid veebivahendeid, et tööd oluliselt lihtsustada.
Eesti Leivaliit korraldab kutseeksamid jaanuar – märts 2021 alljärgnevalt: Tartu KHK vanempagar, tase 5 ja vanemkondiiter, tase 5 28. jaanuar 2021 Rakvere Ametikool abipagar, tase 3 11.
5. kuni 11. oktoobrini toimub Eesti Leivaliidu iga-aastane rukkileivakampaania „Leivanädal 2020“, mis tõstab tähelepanu keskpunkti aastasadu eestlase toidulauda ehtinud rukkijahust leiva. Nädala jooksul toimuvate ürituste ja kampaaniatega juhitakse kõikide tähelepanu tervislikule ja kasulikule leivale – asendamatule igapäevatoidule laste, noorte ja täiskasvanute menüüs. Järjekorras juba 22.
23-25. oktoober toimub traditsiooniline Toidumess Tallinn FoodFair. Leivaliidu liikmed osalevad sellel aastal ühistendiga. Olete oodatud D-halli leivatänavale, kus leiate Lõuna Pagarid, Pagaripoisid, Saare Leiva, Hiiumaa Köök ja Pagari, Sveba-Dahlen Baltic ja Rovita oma uusimate toodetega. Kindlasti saate ka maitsta parimaid palu nende valikust.