Uudised

Eesti Toidupanga Hea Südame auhind 2012 AS Leiburile

3. aprill 2013

Eesti Toidupanga juht Piet Boerefijn andis 02. aprillil pagaritööstusele Leibur üle Toidupanga Hea Südame auhinna 2012. Auhinda oli Tallinna Toidupanka vastu võtma tulnud Leiburi tegevjuht Asso Lankots.

13 uut kutsetunnistust

25. märts 2013

22. märtsil võttis Eesti Leivaliidu kutsekomisjon Tallinna Teeninduskoolis vastu järjekordsed kutseeksamid. Eksamile oli registreerunud seekord 13 osalejat kondiiter I, 3 osalejat kondiiter II ja 11 osalejat pagar I kutsekvalifikatsiooni saamiseks.

Parim pagaritoode 2013

19. märts 2013

Eesti parima toiduainekonkursil anti täna välja esimesed tiitlid tootekategooriates. Parima pagaritoote 2013 tiitli võitis  Leiburi Mitmevilja Röst. Kokkade lemmikuks kujunes pagaritoodetest aga Fazeri Fresh Mitmeviljaleivake.

8-9. märtsil selgusid Eesti parimad noored meistrid 2013

14. märts 2013

  8.–9. märtsil toimus esmakordselt kutsehariduse suursündmus Noor Meister 2013,  mis koondas kaheks päevaks Tallinnasse Eesti Näituste messikeskusesse kogu kutsehariduse. „Eesti kutsehariduse areng on olnud kiire ja tulemuslik.

Eesti Leivaliit autasustas Ants Promanni

7. oktoober 2012

Eesti Leivaliit autasustas 4. oktoobril AS Leiburi  pikaajalist juhatajat Ants Promanni Leivaliidu hõbedase teenetemärgiga.  Ants Promanni tegevus ja missioonitunne on olnud aluseks edukale leivatööstusele ja Eesti Leivaliidu arengule. AS Leibur on Eesti Leivaliidu üks  asutajaliikmeid aastast 1989.  Teenetemärk anti üle Leiburi 250 juubelipidustuste käigus Leivaliidu presidendi Uno Kaldmäe poolt.

Leiba ja tsirkust Vabaõhumuusemis

13. september 2012

16. septembril pakub leiba ja tsirkust Eesti leiva päev ja suur sügislaat! Külastajaid ootavad mahetoidu õu ja laat, valitakse parim mahetootja ja parim mahetoode, töötab päris tõeline rehepeksumasin, küpsetatakse rukkileiba ja tehakse võid. Külaväljakul toimub eestimaise käsitöö ja toidu laat, kiigeplatsil aga Eesti suurim leivalaat.

Eesti Leivaliidu presidendina jätkab Uno Kaldmäe

5. aprill 2012

Täna Viljandis toimunud Eesti Leivaliidu üldkoosolekul tunnustasid liikmed liidu presidendi ja juhatuse tööd ja valisid ühehäälselt teiseks ametiajaks ametisoleva juhatuse jätkama alustatud tegevusi Leivaliidu pikaajalises arenguperspektiivis.

Valiti Eesti parim Pagaritoode ja Kondiitritoode 2012

22. märts 2012

Tootekonkursi Eesti Parim Toiduaine 2012 esimesel hindamispäeval degusteeriti kala-, pagari-, kondiitritooteid, kastmeid ja magustoite. Parimaks pagaritooteks on täisterajahuga rukkileib Leibö ASilt Leibur, parimaks kondiitritooteks valiti ASi Marmiton  suvine piparkook apelsinitükkidega.

TTÜ ja Leiburi koostöös valmivad uute kodumaiste maitselisanditega leivatooted

26. jaanuar 2012

12. jaanuaril 2012 sõlmisid Tallinna Tehnikaülikool ja Leibur AS ulatusliku koostööleppe. Koostöövaldkonnad on seotud leivatoodete täiustamisega kodumaiste maitselisanditega, toodete kiudainete parameetrite määramisega ning õppetööd puudutavate küsimustega, samuti pakub Leibur Tehnikaülikooli tudengitele praktikavõimalusi pagaritööstuses.